Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Boro Drljača kritično, oglasila se njegova prijateljica

Boro Drljača kritično, oglasila se njegova prijateljica
Foto: N.N. | Boro Drljača kritično, oglasila se njegova prijateljica
N.N.

Nakon što je u decembru prošle godine imao operaciju tumora na debelom crijevu, a onda prije nešto više od nedjelju dana završio u bolnici zbog tromba, pjevač narodne muzike Boro Drljača, kako saznajemo, nalazi se na intenzivnoj njezi, a njegovo stanje je kritično.

Naime, nakon operacije tromba koji se nalazio u blizini srca, Borini prijatelji otkrili su da je njegovo stanje stabilno, međutim sve se zakomplikovalo.

"Bora baš nema sreće. Sve ga je zadesilo u kratkom vremenskom periodu. Prvo je operisao tumor, pa tromb... Ne znam šta da kažem. Situacija nije uopšte naivna, a on je sada na intenzivnoj nezi. Svi se nadamo da će uspeti da se izvuče iz ovoga", rekao je izvor blizak pjevaču za Pink.rs.

Kako bi provjerili ove navode, pomenuti portal je kontaktirao Borinu prijateljicu i saradnicu Svetlanu Tomić, koja je potvrdila ova saznanja.

"Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj nezi. Baš sam zabrinuta za njega. Nadam se da će biti dobro i da će se stabilizovati. Ja i Andrija Bajić smo u kontaktu sa Borinim sinom i sa Borom. Bora je veliki borac i verujem da će izaći kao pobednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole. Verujem da ćemo Bora i ja uskoro snimiti još jednu našu zajedničku pesmu, kao što je naš veliki hit 'Nagazna mina' i da će se on uskoro vratiti na scenu", poručila je Borina prijateljica.

Podsjetimo, Drljača se vrlo brzo poslije prve operacije vratio na estradu i tada je na snimanju novogodišnjeg programa govorio o svom problemu.

"Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crijevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da ima polip i još nešto sumnjivo, zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se dobro osjećam", rekao je tada pjevač, ni ne sluteći šta će ga zadesiti na samom početku 2020. godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije