Scena

Dru Barimor otkrila sa koliko godina je probala alkohol i marihuanu

Dru Barimor otkrila sa koliko godina je probala alkohol i marihuanu
Foto: Instagram/drewbarrymore | Dru Barimor otkrila sa koliko godina je probala alkohol i marihuanu

Slavna glumica Dru Barimor (47) izjavila je da je alkohol probala sa 10, a marihuanu sa devet godina, sve to uz dopuštenje majke.

Svojevremeno je u razgovoru za "People" priznala da je sa 13 godina bila dva puta na odvikavanju od droge. Uz to, majka ju je slala i u psihijatarsku ustanovu.

"Sve nezdrave navike bile su dopuštene u našoj kući, osim slatkog. Doslovno sam se znala skrivati u ormar kako bi jela čokoladu", ispričala je glumica u svom podcastu Drew’s News, prenosi Daily Star.

Otkrila je da je njena majka bila jako rigorozna i da nije dozvoljavala da se djeca udebljaju. Ali, kada su bile druge nezdrave stvari u pitanju, tada nije bilo problema. Glumica je otkrila kako je prvo alkoholno piće popila sa devet godina, a marihuanu je probala sa 10. Kazala je da je često izlazila u klubove, a izbjegavala školu.

"Bila sam potpuno van kontrole", priznala je glumica. Otkrila je da je kasnije pronašla način kako da oprosti mami.

"Vjerujem da se osjećala kao da ne postoji drugi izlaz. Sigurno je živjela s mnogo krivice svih ovih godina. Napravila je čudovište i sigurno je živjela s mnogo boli", dodala je Dru, koja sada ima dvije kćerke, od osam i devet godina, kojima želi biti pravi primjer tokom odrastanja.

"Rekla sam im 'Ja sam vam majka, a ne prijatelj'. Imala sam ja mamu koja je meni bila prijatelj pa je to ispalo jako loše. To ne želim", dodala je glumica

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije