Scena

Dženifer Lorens: Pobjeda Trampa stvorila je razdor u mojoj porodici

Dženifer Lorens: Pobjeda Trampa stvorila je razdor u mojoj porodici
Foto: Print Screen/Instagram | Dženifer Lorens: Pobjeda Trampa stvorila je razdor u mojoj porodici

Američka glumačka zvijezda Dženifer Lorens rekla je za magazin "Vog" da su američki predsjednički izbori 2016. godine stvorili "razdor" u njenoj porodici i da od tada više ne može da se nosi sa ljudima "koje ne interesuje politika", prenosi britanski list Indipendent.

Ova glumica odrasla je u konzervativnoj porodici, a u naslovnom intervjuu za poznati magazin, koji će biti objavljen u oktobarskom broju, otkrila da je pobjeda Donalda Trampa dovela do političkog raskola u njenoj porodici u Kentakiju.

"Toliko sam naporno radila u posljednjih pet godina da oprostim svom tati i svojoj porodici i pokušam da ih razumijem: sve je drugačije, informacije koje oni dobijaju su različite, njihov život je drugačiji", rekla je Lorens.

"Pokušala sam da prebolim sve to, a zaista ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu više da se petljam sa ljudima koji nisu politički", rekla je.

Zvijezda "Igara gladi" govorila je o tome koliko je bila uznemirena zbog pobjede Donalda Trampa.

"Srce mi slama jer je Amerika imala izbor između žene (Hilari Klinton) i opasne, opasne tegle majoneza. A oni su bili kao, pa, ne možemo imati ženu. Idemo sa teglom majoneza", rekla je Dženifer Lorens.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije