Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Emina i turski milijarder ponovo zajedno

Emina i turski milijarder ponovo zajedno
Foto: Instagram | Emina i turski milijarder ponovo zajedno
N.N.

Pjevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran su se pomirili i to proke nekoliko mjeseci, prenose srpski mediji.

Međutim, problem im pravi Eminin bivši muž Mustafa Sandala koji je ljubomoran što se njegova djeca svakodnevno viđaju sa maminim izabranikom.

"Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, poslije pet mjeseci viđanja u tajnosti, pjevačica je htjela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s djecom zbog njenog novog momka", priča izvor za "Alo!" koji je otkrio i da je Mustafa nedavno napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi djecu sa Sadetinom.

"Mustafa na početku nije želio da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludio i nije htio Emini to veče da vrati djecu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pjevačica je čak htjela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da vjeruje da bi Mustafa htio da joj otme djecu zbog veze sa Sadetinom", otkrio je izvor.

Najčitanije