Scena

Fotograf tužio Bibera: Zbog njega sam ostao invalid

Fotograf tužio Bibera: Zbog njega sam ostao invalid
Foto: Instagram | Fotograf tužio Bibera: Zbog njega sam ostao invalid

Pjevač Džastin Biber (25) prije dvije godine izlazio je iz crkve nakon nedjeljne mise na Beverli Hilsu i ušao u svoj kamionet. Krenuo je niz ulicu i pregazio fotografa.

Odmah je izašao iz automobila da provjeri ozlijeđenog Vilijama Lamonta, a isti ga je sada tužio zbog nesreće.

"Ostao sam trajno invalid zbog njega, emocionalno sam oštećen i tražim naknadu", poručio je fotograf u sudskim dokumentima, ali nije precizirao koje točno povrede mu je pjevač zadao.

Biber je, nakon što je shvatio da je pregazio čovjeka, ostao s njim na mjestu nesreće dok nije došla policija, a zatim i hitna pomoć, a svjedoci tvrde da mu je pokušao pomoći.

"Policija je odlučila da ne podigne krivičnu prijavu jer su zaključili da je to bila nesreća te da je djelimično uzrokovana bljeskom fotoaparata koji je privremeno zaslijepio vozača", poručio je Biberov advokat.

Dodao je da policija smatra da Vilijam uopšte nije trebalo da stoji na putu.

Policija je takođe smatrala da Vilijam nije trebalo da stoji na ulici. Nakon što je bio u bolnici, fotograf je jasno dao do znanja kako Džastina ne krivi za nesreću. Izgleda da se dvije godine kasnije ipak predomislio.

Sve to samo će pogoršati situaciju za Bibera, s obzirom da je nedavno priznao kako se bori s depresijom te zbog toga što mnogi vrše pritisak na njegov brak s Hejli Boldvin (22). 

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije