Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Hrvatica fanove časti golišavim fotkama i najavljuje "bezobrazni" sajt

Hrvatica fanove časti golišavim fotkama i najavljuje "bezobrazni" sajt
Foto: Instagram | Hrvatica fanove časti golišavim fotkama i najavljuje "bezobrazni" sajt
N.N.

Hrvatica iz Osijeka, Sabina Santl, inače bivša učesnica Velikog Brata još iz 2008. godine. Njen Instagram profil obiluje provokativnim snimcima i slikama, a najavljuje ovog ljeta svoju vrelu stranicu "OnlyFans".

"Uspjela sam da se istaknem stilom, fotografijama i snimcima. Napravila sam karijeru i lijepo živim, ali uvijek sam spremna za nove izazove", ispričala je Sabina koja sebe voli da zove Saby za "24sata.hr".

Sabina je inače iz Osijeka i bila je zvijezda Velikog Brata 2008. godine, a ljubav prema seksi fotografijama motivisala ju je da pokrene svoju stranicu na internetu.

"Sve što radim, radim iz ljubavi. Uz mene će ovo ljeto biti vrlo, vrlo vruće", najavila je.

U svijet erotike ući će uz minimalnu golotinju, a kaže da će fanovi imati priliku da je vide u skroz drugačijem svjetlu. Njen profil na društvenim mrežama je pun provokativnih slika, a reakcije su burne.

"Neki su za, neki protiv, ali sam ipak ja ta koja donosi konačnu odluku svidjelo se to nekome ili ne. Najčešće mi pišu da sam najprivlačnija žena u Hrvatskoj na društvenim mrežama te da jedva čekaju moju 'OnlyFans' stranicu, što je za mene veliki kompliment", izjavila je Sabina.

Zanimljivo je da Sabina ima muža sa kojim ima dvije kćerke, a on uopšte nije ljubomoran. Rođena je u bogatoj porodici i uvijek je imala novca, baš kao i danas, kako kaže.

"U srećnom sam braku, o svemu pričamo i imam njegovu podršku. Muškarac koji voli svoju ženu podržava ono što ona radi. Ako nema poštovanja, nema ni ljubavi", rekla je.

"Sve što radim, radim sa srcem, a moja zarada je nagrada za moj trud i rad", dodala je.

Iako uživo nikada nije dobila nemoralne ponude, ističe kako joj se to dešava putem društvenih mreža, otkako je postala popularna, ali da je to ne zanima.

"Voljena sam, uspješna, ostvarena, tako da me to ne zanima", navela je Saby.

Na Instagramu ovu Hrvaticu prati više od 106 hiljada ljudi, a neke fotografija kojima obraduje svoje pratioce pogledajte u galeriji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije