Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Internetom kruži smrtovnica Bojana Tomovića

Internetom kruži smrtovnica Bojana Tomovića
Foto: Facebook | Internetom kruži smrtovnica Bojana Tomovića
N.N.

Crnogorski pjevač Bojan Tomović (37) od kada je javno priznao da je iz agnosticizma prešao na islam i da se sada zove Ammar Moštrokol, postatao je tema koja je zavrijedila pažnju javnosti.

Reakcije su podijeljene i dok ga jedni podržavaju, između ostalih i Bojanove kolege, drugi ga osuđuju, treći prijete smrću i proklinju ga. Nazivaju ga "poturicom" i izdajnikom, prave neumjesne fotomontaže na Bojanov račun, a kao kulminacija svega je to što internetom "kruži" i smrtovnica Bojana Tomovića, zbog čega je pjevač, kako kaže, šokiran jer ne može da vjeruje kakvih fanatika ima.

Podsjetimo, Tomović je javnost preko društvenih mreža obavijestio da je izabrao islam kao svoju novu vjeru.

"Iako je vjera intimna stvar, pošto se već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019 tačno u podne, prešao u Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polučovjeka. U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi Život", istakao je Tomović.

Povezana vijest:

Bojan Tomović prešao na islam

(in4s.net)

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije