Scena

Lotar Mateus nakon pet razvoda ima novu djevojku

Lotar Mateus nakon pet razvoda ima novu djevojku
Foto: Profimedia/Backgrid UK | Lotar Mateus nakon pet razvoda ima novu djevojku

Nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus razveo se po peti put i 27 godina mlađu manekenku zamjenio drugom ženom, a u međuvremenu stiže i nova informacija vezana za ime nove "ljubavi" legendarnog fudbalera.

Naime, "Bild" javlja da je Mateus već nekoliko nedjelja u vezi sa izvjesnom Nataljom s kojom je krajem septembra "uhvaćen" na ljetovanju na Mikonosu i za koju je, doduše, rekao da je prerano bilo šta reći. Nije želio čak ni ime da otkrije, ali je činjenica da je teško mogao bilo šta da sakrije na tu temu.

Tako su njemački mediji saznali da Natalja živi u Minhenu, da ima 31 godinu i da posjeduje svoju kompaniju koja se bavi ekskluzivnim torbama, odjećom i modnim dodacima. Takođe, svojevremeno je bila učesnica modnih revija, mada sama nije top model.

Nekadašnji trener Partizana se od Anastasije, svoje pete žene, razveo u januaru, mada su ostali u odličnim odnosima. Pogotovo što imaju sina od sedam godina.

"U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, bijesa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u priajteljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe", rekao je Mateus za "Bild."

Mateus je crno-biele trenirao od decembra 2002 do decembra 2003. godine i uveo ih je u Ligu šampiona kada su bili u grupi sa Realom, Marsejom i Portom. Takođe, u ljeto 2003. je osvojio titulu prvaka Srbije.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije