Scena

Modelsica Sindi dobila 160 dana robije

Modelsica Sindi dobila 160 dana robije
Foto: N.N. | Youtube screenshot

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković nije uplatila 160.000 dinara advokatu koji ju je tužio zbog uvreda upućenih advokatu svog bivšeg muža Nikole Pavlovića, pa je Prvi osnovni sud u Beogradu tu novčanu kaznu zamijenio zatvorskom kaznom u trajanju od 160 dana.

Presuda je donesena krajem februara i Ivana je imala rok od tri mjeseca da plati kaznu. Pošto ona to nije uradila, sud je ponovo zasjedao i nedavno je odlučeno da bude osuđena na četiri mjeseca zatvora. Ona je bila obaviještena o svemu, ali očigledno to nije shvatila ozbiljno čim do današnjeg dana nije uplatila Krajnoviću ni dinar - otkriva izvor beogradskog lista "Kurir".

Nakon što je stiglo obavještenje da je osuđena na zatvor, Stamenkovićeva je uložila žalbu i namjerava da učini sve kako bi spriječila da ode iza rešetaka.

Ivana i njen advokat nisu prihvatili odluku suda i reagovali su istog momenta. Ona smatra da nije kriva i tvrdi da ju je advokat koji je zastupao njenog bivšeg muža, s kojim se sporila o starateljstvu nad ćerkom, isprovocirao. Tada je čak pokušala viljuškom da ubode advokata u rame tvrdi "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije