Scena

Muž Tanje Savić na liječenju od droge

Muž Tanje Savić na liječenju od droge
Foto: Instagram | Muž Tanje Savić na liječenju od droge

Tanja Savić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad. Poslije dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od narkotika, morala je da donese tešku odluku.

On se, prema saznanjima Kurira, već neko vrijeme nalazi na liječenju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Dušan je smješten na kliniku specijalizovanu upravo za bolesti zavisnosti. Detalje njegovog liječenja za pomenuti list ispričao je izvor blizak pjevačici.

"Tanja je insistirala na lečenju. Zbog droge su često imali probleme, ona to više nije mogla da podnese. Budući da je Dušan bez previše ubeđivanja pristao na lečenje, proces je brzo započeo i evo traje već nekoliko nedelja", kaže sagovornik.

Izvor opisuje i kako izgleda terapija kojoj je podvrgnut Jovančević.

"U Dušanovom lečenju ima nekoliko faza, nisam stručan s terminima pa ne mogu da detaljno objasnim. U pitanju je nekakvo čišćenje organizma od narkotika, čišćenje krvi, detoksikacija organizma, zatim audio-video terapija kojom se zavisniku stvara averzija prema drogi, farmakološka terapija, to znači da će piti lekove, ali i razgovori s psihijatrom. Mora da se uspostavi normalan san, apetit, metabolizam, imunitet, a onda sledi sagledavanje realnosti, uočavanje svojih grešaka. Na kraju mu se ugrađuje blokator, pa droga više nema nikakvo dejstvo ukoliko Dušan krene da je konzumira, ili mu se sloši", kaže izvor.

On dodaje i da je Jovančević u obavezi da nakon vremena provedenog na klinici, što je u prosjeku dva do tri mjeseca, redovno da se javlja psihijatru i da dolazi na razgovore. Inače, otkrio nam je i da Tanja svog supruga redovno posjećuje, zajedno s djecom.

"Dva puta nedeljno su dozvoljene posete, a Tanja dolazi redovno. Vodi i sinove kako bi viđali tatu, a pošto je to dobro opremljena klinika, deci nije dosadno. Dušan tamo ima svoj apartman, ali i razne aktivnosti - bilijar, bazen, pa se dečaci igraju s njim",  kaže izvor.

Kurir je kontaktirao Tanju Savić koja ga je kako navodi list i prije nego što je čula pitanje, uputila na svog PR, rekavši da je na ona na odmoru.

Pjevačicin predstavnik za medije Filip Belan nije se tokom jučerašnjeg dana javljao na pozive.

Prvi put se Tanjin suprug dovodio u vezu s narkoticima još 2016, kada je Bane Đokić, Savićkin tadašnji PR, objavio prepisku s Dušanom. U njoj se jasno vidjelo da Jovančević traži od Đokića da mu donese kokain.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije