Scena

Norveška Barbika opjevala svoje ogromne grudi

Norveška Barbika opjevala svoje ogromne grudi
Foto: Instagram | Norveška Barbika opjevala svoje ogromne grudi

Radijske stanice i muzički programi prepuni su božićnih hitova, a jedna pjevačica nada se da će upravo njen biti najslušaniji ovog Božića.

Norvežanka Sindi Starlet (37) poznata je kao i norveška Barbika, a ove godine je odlučila da spoji svoje dvije najveće strasti - plastične operacije i muziku. 

S obzirom na to da je uložila čak 21.000 funti kako bi povećala usnice i grudi, Sindi je božićnu pjesmu nazvala 'Boobs Dance'. 

"Samo sam htjela pjevati o svojim grudima. Radim to kako bih privukla pažnju", izjavila je Sindi te dodala da najviše voli pjevati pod tušem.

U slobodno vrijeme voli da sluša Rijanu, Majkla Babla i Trevisa Skota, ali ideju za pjesmu dobila je sama.

"Znala sam da želim da pjevam o rozom Ferrariju i o grudima, ali nisam znala tačno što. Dala sam ideju producentima i oni su napisali pjesmu za mene", objašnjava plavokosa Norvežanka čije su grudi proglašene najvećim u Skandinaviji.

S plastičnim operacijama počela je još kada je imala 15 godina, a jednom prilikom je priznala da joj je bilo jednostavnije prije nego što se podvrgnula plastičnim operacijama jer ju muškarci nisu toliko oblijetali koliko to danas rade.

"Nije baš tako jednostavno napraviti pjesmu kako drugi misle. Ali, ja sam uspjela iz drugog pokušaja", govori Sindi koja na društvenim mrežama ima više od 180.000 pratilaca. Pjesma je toliko popularna da se popela i na britanske ljestvice, a Sindi se nada da će ubrzo pokoriti svijet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love big boobs#photoshoot#model#

A post shared by BOOBS DANCE Out Now (@sindystarlet) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije