Scena

Oglasila se Karleuša i poslala moćnu poruku nakon drame sa Tošićem

Oglasila se Karleuša i poslala moćnu poruku nakon drame sa Tošićem
Foto: Instagram | Oglasila se Karleuša i poslala moćnu poruku nakon drame sa Tošićem

Pop zvijezda Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i poslala snažnu poruku nakon drame koju je doživjela na Božić.

Naime, Jelena je juče, 7. januara, policiji prijavila fizički napad od strane supruga Duška Tošića, koji joj je u porodičnoj kući na Dedinju udario šamar.

Karleuša je sada podijelila snimak sa svog spektakularnog koncerta za doček 2022. godine ispred Skupštine, uz koji je poslala snažnu zvučnu poruku.

"Bolje pazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima", čuje se na snimku.

Podsjetimo, Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta. Nakon uzetih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku je izrečena Hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 časova, u kom roku će mjera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem iste.

Tošić je na saslušanju demantovao da je bio nasilan prema Karleuši, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije