Scena

Pjevač Slobodan Radanović priveden pred nastup

Pjevač Slobodan Radanović priveden pred nastup
Foto: N.N. | Pjevač Slobodan Radanović priveden pred nastup

Pjevač Slobodan Radanović doživio je neprijatnost u ponedjeljak uveče u Budvi, kada je pred solistički koncert u jednoj od najpoznatijih budvanskih diskoteka priveden na informativni razgovor, zbog čega je kasnio na unapred dogovorene nastupe.

Kako je pjevač objasnio, u pitanju je bila rutinska kontrola, a on se rado odazvao pozivu nadležnih organa i otišao na informativni razgovor.

"Sedeli smo na večeri, rutinska kontrola, intervencija policije, najnormalnija. Prišli su, bilo nas je dosta za stolom... Informativni razgovor, jednostavno, odveli su nas u stanicu, nisu tu mogli da obave razgovor. Otišli smo tamo, momci su ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup", objasnio je Radanović.

"To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja", dodao je Slobodan.

"Ja sam samo čekao da stignem na nastup, da krenem da pevam na vreme", izjavio je pevač, koji je ipak stigao u krcatu diskoteku na zakazani nastup, gdje ga je publika nestrpljivo čekala.

(kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije