Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?

Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?
Foto: Instagram | Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?
N.N.

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog vještičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Kako tvrde mediji u Srbiji, snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine "pokušao da napakosti biznismenu i napravi mu velike probleme".

"Velika prašina se podigla u Hrvatskoj zbog toga, jer je Severina poznata pevačica, a Milan ugledan biznismen. Komšije i narod nisu potpuno informisani o takvim stvarima, pa je nastala i opšta panika kada su čuli da se tako nešto dešava neposredno pored njih. Nikome nije svejedno, jer su to paranormalne stvari", izjavio je neimenovani izvor, prenosi "Telegraf.rs".

"Vršili su i pritisak na Popovića, koji je morao nakon toga da se obrati pravosudnim organima i sve je sada na tužilaštvu, ali svakako to neće proći nekažnjeno. Strašno je da jedna žena i majka sebi dozvoli takve stvari, ali sada neka odgovara za nepromišljene i sektaške postupke onaj ko je zaista kriv. Mi verujemo da će sudstvo i tužilaštvo raditi svoj posao savesno i stručno i osuditi ovakav vid ponašanja da se nekim slučajem ne bi ponovio", zaključuje izvor.

Slučaj je prokomentarisao i Milan Popović.

"U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje", rekao je Popović za "Srpski telegraf".

Mediji dodaju, pozivajući se na video snimak sa nadzorne kamere, da je Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe i muž Severine Kojić, pred kapijom vile u Zagrebu ostavio sumnjivu stvar, nakon čega je Popović pojačao mjere bezbjednosti.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije