Scena

Polubrat Megan Markl: Upozorio sam Harija

Polubrat Megan Markl: Upozorio sam Harija
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Polubrat Megan Markl: Upozorio sam Harija

Novac ju je promijenio, novac i slava su joj udarili u glavu, izjavio je polubrat Megan Markl (40), Tomas Markl Džunior (55), koji trenutno učestvuje u Velikom Bratu, gdje je sa stanarima podijelio svoju verziju priče o vojvotkinji od Saseksa.

"Posljednji put sam je vidio na sahrani moje bake u 2011. godini. Ona je nakon toga otišla u Kanadu i nismo se više viđali. Prije toga smo bili bliski", otkrio je Tomas.

Da su Megan i Hari u vezi on je saznao baš kao i svi ostali širom svijeta.

Uz to, ispričao je i kakva je Megan, navodno, bila prema bivšem mužu Trevoru Englesonu.

"Tip s kojim je ona bila prvi put u braku ju je obožavao. Imao je svoju produkcijsku kuću i brinuo se o njoj, a ona mu je uzvratila na najgori mogući način i vjenčani prsten mu je poslala poštom, zar to nije bezosjećajno", ispričao je Tomas.

Tomas tvrdi i da je uoči vjenčanja princa Harija (37) upozorio da će imati istu sudbinu kao njin bivši, Trevor, jer je Megan "hladna i proračunata".

"Rekao sam mu da je on sljedeća žrtva i upozorio sam ga kako će mu Megan uništiti život. Otkako se oženio mojom sestrom ne vidim više osmijeh na fotografijama koje se objavljuju", izjavio je pred okupljenima.

Inače, brat vojvotkinje nije bio pozvan na sestrino kraljevsko vjenčanje koje je 2018. godine upriličeno u Velikoj Britaniji. Na ceremoniju su mogli doći samo majka Doria i otac Tomas.

Iako je bilo planirano da otac odvede Meghan do oltara, on se nije pojavio.

Kako je tada tvrdio, putovanje u Britaniju nije bilo moguće zbog njegovih zdravstvenih problema.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije