Scena

Provokativna Afroamerikanka zavela bivšeg Novakovog trenera

Provokativna Afroamerikanka zavela bivšeg Novakovog trenera
Foto: Instagram | Provokativna Afroamerikanka zavela bivšeg Novakovog trenera

Iako su prve paparaco fotografije teniske legende Borisa Bekera i dvadeset godina mlađe britanske manekenke Lajle Pauel snimljene još u martu, tek sada, par se i prvi put zajedno pojavio u javnosti.

I to, ni manje ni više, nego na Vimbldonu. Između teniskih mečeva par je uživao u razgovorima, a društvo im je pravila i Lajlina prijateljica.

Beker nije htio da javno govori o 20 godina mlađoj djevojci, ali zajedničkim pojavljivanjem na turniru potvrdili su svoju vezu. U tenisu je uživala i njegova bivša supruga Lili, a bivši supružnici vješto su se izbjegavali.

Njihova brakorazvodna parnica uskoro bi trebalo da bude biti finalizovana.

Lajla se bavi modelingom, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je naga. Beker joj nerijetko takve fotografije i lajka. Usput je i pravnica te amaterska kuharica.

Po društvenim mrežama mnogi se šale da Beker ima određeni tip žene jer Lajla neodoljivo podsjeća na Lili i njegovu prvu suprugu Barbaru Feltus s kojom je bio sedam godina, a sve je izgledalo idilično dok se nije saznalo da je varao. Čak je slična i Angeli Ermakovoj s kojom ima kćerku Emu.

Lajla je Bekerova prva djevojka otkad se, nakon devet godina braka, rastao od Lili Beker.

Osim žena, Bekerov skladni život u zadnjih nekoliko godina remete i hipoteke, sud i poreski inspektori. Zbog brojnih neizmirenih dugova, sud mu je zaplijenio veći dio imovine, a Beker je proglasio bankrot.

Računa se da je Beker zaradio više od 35 miliona u karijeri. On ima više nekretnina u posjedu koje vrijede milione. Njegov posjed u Španiji vrijedi oko šest miliona dolara.  Nepoznato je koliko mu je ostalo nakon bankrota.

Porodicu Bekerove nove djevojke ne prati baš najbolji glas. Njena dva brata već su bila u zatvoru zbog pokušaja ubistva, kada su navodno htjeli osvetiti smrt svog trećeg brata.

(Avaz.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije