Scena

Razvodi se Natalija Paklonska

Razvodi se Natalija Paklonska
Foto: N.N. | Razvodi se Natalija Paklonska

Bivši rukovodilac aparata ombudsmana Ivan Solovjov saopštio je da se razvodi od supruge, poslanice ruske Državne dume Natalije Poklonske.

"Dva lidera u jednoj porodici – to je zapaljiva smješa koja teško da nekada može biti predvidljiva. Jedan lijep, drugi veoma lijep. Jedan pametan, drugi veoma pametan. Jedan ambiciozan, drugi veoma ambiciozan. Naravno, izrazitiji epiteti se ovdje odnose na damu", rekao je on za RIA "Novosti".

On je naglasio da u prvi plan izlazi i politički i porodični život, ali bez žalosne realnosti u vidu pragmatizma, realizma, karijerizma i spremnosti da sa lakoćom izdaš sve i svakoga, a prije svega samog sebe.

On je rekao da je prije izvjesnog vremena dao supruzi da sama izabere dalji put u životu i da izabere prioritete.

"Olakšao sam joj zadatak. Ona je svoj izbor napravila. Kako je to urađeno, to je već njena lična stvar i na njenoj je savjesti", zaključio je ruski činovnik.

Ranije je i sama Natalija Poklonska u intervjuu za RIA "Novosti" izjavila da su se u njenom ličnom životu "dogodile radikalne promjene".

Bivša javna tužiteljka Krima Natalija Poklonska i tadašnji rukovodilac radnog aparata federalnog ombudsmana Ivan Solovjov sklopili su brak prošlog avgusta. Za godinu dana zajedničkog života realizovali su nekoliko humanitarnih projekata i napisali knjigu.

Paklonska je u intervjuu za Radio Komsomolska pravda rekla da je odluka o razvodu donesena je 26. maja u njenoj tužbi.

Dodala je da ima službeni dokument koji potvrđuje razvod.

Prema njenim riječima, uskoro će stupiti na snagu ako se Solovjov ne bude žalio na odluku.

"Čini mi se da je svima već odavno jasno da me niko ne kontroliše i da je moja odluka moja odluka, bez obzira sviđa li se to nekome ili ne", naglasila je Poklonska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije