Scena

Rijaliti učesnica zbog prostitucije izbačena sa Policijske akademije

Rijaliti učesnica zbog prostitucije izbačena sa Policijske akademije
Foto: N.N. | Rijaliti učesnica zbog prostitucije izbačena sa Policijske akademije

Sanja Stanković, koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga", optužena je da ju je navodno podvodio makro Mihajlo Maksimović, koji je uhapšen na beogradskom aerodromu.

Blizak izvor atraktivnoj plavuši otkrio je za "Alo" da je Sanja u poslu već šest godina i da se još bavi prostitucijom.

"Sanja se ovim poslom bavi skoro šest godina, a ušla je u biznis kada je imala samo 19. Naime, kada je Sanja došla u Beograd, nije imala puno novca i bila je student na Policijskoj akademiji u Beogradu. Pošto je uvijek maštala o luksuznom životu, odala se prostituciji, a početna cijena koju je naplaćivala za svoje usluge bila je 100 evra", otkrio je izvor za "Alo".

Sanja je godinu krila čime se bavi.

"Više od godinu Sanja je čuvala svoju tajnu, ali njene kolege s Akademije načule su da se bavi prostitucijom. Oni su to prijavili dekanu Policijske akademije i nekoliko mjeseci poslije toga ona je izbačena s fakulteta. Bez šanse da napravi karijeru u policiji, Sanja se nastavila baviti prostitucijom i brzo je napredovala u poslu. Postala je jedna od glavnih prostitutki i za tri godine cijena joj je porasla, te sada pruža seksualne usluge za 300 evra" otkrio je za "Alo!" blizak izvor Sanji.

I dok se Sanja u rijalitiju pokušava "oprati" od priče da je prostitutka, Zorica Marković ju je isprovocirala te je ona priznala da pruža seksualne usluge.

"U katalogu si, srce moje. Morat ćeš to dokazati na sudu. J*** se za 250 evra. Sva si plastična", rekla joj je Zorica.

"Malo više od toga", odbrusila joj je Sanja i samim tim priznala da je prostitutka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije