Scena

Seksi golferka hrvatskih korijena skoro potpuno gola

Seksi golferka hrvatskih korijena skoro potpuno gola
Foto: Instagram | Seksi golferka hrvatskih korijena skoro potpuno gola

Pejdž Spiranac (26) je američka golferka hrvatskih korijena koja je kombinacijom golferskog znanja i brige o izgledu postala svjetski poznata, sa više od 2 miliona pratilaca na društvenim mrežama. Njen izgled privlači i mnoge muškarce, a jedan s kojim je hodala objavio je njenu golu fotografiju nakon prekida.

Njen bivši fotografiju je prvo podijelio s prijateljima, a oni onda dalje. Malo vremena je trebalo da stvar izmakne kontroli i da Pejdž krenu stizati poruke nepoznatih ljudi, a među njima i fotografije muškog polnog organa koje su joj slali razni muškarci, koji joj pak nisu htjeli reći otkud im njena fotografija.

U svom podcastu 'Playing-A-Round' je izjavila:

"Bilo je grozno dobijati takve poruke i fotografije. Osjećala sam se ranjivo. Odvratno. Kada sam mu rekla da ne mogu vjerovati da je to napravio, rekao mi je: 'Ti si dr*lja koja mi je to poslala. Zaslužila si.'"

Kako je vrijeme prolazilo, stvari su postajale sve strašnije.

"Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio. Smetali su mi i dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali dr*ljom što sam poslala golu fotografiju svom tadašnjem dečku, a u isto su vrijeme oni meni slali fotografije svojih polnih organa", izjavila je.

I ranije je imala problema zbog dobrog izgleda jer su joj mnogi prebacivali kako je do uspjeha u životu došla zahvaljujući izgledu, a ne svojim sposobnostima. Ipak, san joj je bio i jednog dana da bude na naslovnici časopisa Sports Illustrated u bikiniju pa je to i ostvarila, ali još ekstremnije, i tako pobijedila 'demone' s kojima se borila zbog ovoga traumatičnog iskustva.

"Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osjećala sam se moćno i to je bio trenutak u kojem sam pobijedila. Vratila sam kontrolu nad svojim tijelom", rekla je Amerikanka hrvatskih korijena, prenosi "24sata.hr".

Fotografiju na kojoj je skoro potpuno gola Pejdž je podijelila na Instagram prije dvije godine, a sudeći prema komentarima i dan danas ta fotografija privlači veliku pažnju.

U galeriji pogledajte neke njene fotografije koje prikazuju njen savršen izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije