Scena

Sud zabranio Severini da objavljuje fotografije sina

Sud zabranio Severini da objavljuje fotografije sina
Foto: N.N. | Sud zabranio Severini da objavljuje fotografije sine

Severina Kojić (47) sa svojih profila na društvenim mrežama mora da ukloni sve fotografije sina Aleksandra (7), kojeg je dobila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (54).

Pjevačica ima osam dana da sa društvenih mreža obriše sinovljeve slike, odlučio je Opštinski građanski sud u Zagrebu. Nakon što to učini, Severina više ne smije da objavljuje fotografije dječaka na Instagramu ili Facebook, kao što je činila.

Riječ je o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera, a ukoliko slučajno smetne sa uma ovu odluku suda, moraće da plati 5.000 kuna, odnosno oko 636 evra, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Inače, objavljivati slike malog Aleksandra više ne smije ni Severinin muž Igor Kojić (32).

Podsjetimo, početkom juna je saopšteno da hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog vještičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine navodno pokušao da napakosti biznismenu.

"U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje",  rekao je na tu temu Milan Popović.

(NN/telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije