Žuta hronika

Zlata Petrović sprema ogromnu svadbu sinu i Nataši Rodić

Zlata Petrović sprema ogromnu svadbu sinu i Nataši Rodić
Foto: Facebook | Zlata Petrović sprema ogromnu svadbu sinu i Nataši Rodić
N.N.

Pjevačici Zlati Petrović ispunila se želja da joj najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, bude snajka, jer su sada ona i Zlatin sin Jovan Pejić u emotivnoj vezi.

Naime, Nataša je nedavno svojom objavom na Instagramu podgrijala priču o njenoj tajnoj vezi sa Jovanom, a Zlata za nju ima samo riječi hvale.

"Nataša je sjajna devojka. Vredna, radna, poštena. Ona i Jovan se viđaju, druže se. Sad, meni je glupo da zapitkujem šta se dešava. Ako mene pitate, ja bih bila najsrećnija da mi Nataša bude snajka. Devojka za primer. Odlično je poznajem, često se srećemo i kod moje Goce, sedimo, družimo se. I sa roditeljima sam joj jako dobra, imaju radnju kod mene u kraju. Porodica za primer", rekla je pjevačica.

Zlata je istakla da ukoliko dođe do vjenčanja njenog sina i Nataše, da će napraviti ogromno veselje. Pjevačica je istakla i da je njen sin napredovao i da je postao zamjenik šefa u butiku u kom radi.

"Ako dođe do toga, naravno da ćemo napraviti ogromno veselje. Na toliko svadbi sam bila i privatno i radno, pa red je i ja da napravim jednu za pamćenje, ne ženi se sin svaki dan. Ja Rodiće već doživljavam kao familiju preko moje Goce. Inače, ludo vreme je došlo", ispričala je Zlata.

"Gleda se sad samo materijalno, ko koliko ima, i ako to ne pokažeš, nisi in. Moj Jovan sam živi, sam je kupio kola. Pišu da radi za 30.000. Važno je da se radi kolika god da je plata, ali reći ću da je hiljadarka. Postao je zamenik šefa, posvećen je poslu, studira, a kad odluči da se ženi, od Peje i mene imaće svu pomoć", zaključila je pjevačica za "Svet".

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije