Voditeljka iz BiH opčinila fanove, 27.000 lajkova za nekoliko sati

Bh. Instagram model i TV voditeljka Dajana Gudić, koja godinama živi u Los Anđelesu, svakodnevno očara svoje pratioce zanosnim fotografijama.

Andreanu Čekić vjerenik pljunuo nasred kluba?

Andreana Čekić i njen vjerenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gdje se trenutno nalaze na pjevačicinoj turneji.

Škola deset puta prijavila Severinu za zanemarivanje djeteta?

Tačno je da sam bio sa gospodinom Kojićem onog petka, kada je išao po dijete. Zašto sam bio? Pa, možda smo se zato što smo se družili, možda i sreli, pa postoji sloboda ...

Ljudska Barbika pokazala potpuno golo tijelo od pola miliona dolara

Nanet Hamond, poznatija kao ljudska Barbika, povodom svog 46. rođendana je svoje Instagram pratioce počastila fotografijom koja je izazvala lavinu komentara.

Halidova pretučena ljubavnica dolazi u banjalučki sud s dipolomatskim ...

Sonja Bašić će u banjalučki sud 29. oktobra doći zajedno s diplomatskim predstavnikom, jer je izrazio želju da joj pomogne u procesu protiv Muslimovića, koji negira djelo ...

Milan Popović o Severininim optužbama: Nije sve kako ona kaže

Pjevačica Severina Kojić (47) na konferenciji za novinare iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina, ali i na račun svog bivšeg partnera Milana Popovića (55).

Atraktivna Banjalučanka sa Nejmarom u Parizu

​Atraktivna banjalučka starleta Božana Vujinović pohvalila se na Instagramu fotografijom sa Brazilcem Nejmarom, sa kojim se uslikala prije nekog vremena u Parizu.

Ognjen Vranješ smuvao blogerku

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah je, prema pisanjima medija, započela romansu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.