Gadgets

Android Police odabrao najbolji telefon na preklop za 2023.

Android Police odabrao najbolji telefon na preklop za 2023.
Foto: Screenshot/YouTube | Android Police odabrao najbolji telefon na preklop za 2023.

Specijalizovani sajt Android Police odabrao je najbolji telefon na preklop po mišljenju svog uredničkog tima.

Mada su i dalje relativno novi, pametni telefoni na preklop ipak predstavljaju alternativu za one korisnike koji žele uređaj sa nešto manjim dimenzijama u džepu.

Android Police je zato napravio izbor najboljih preklopnih telefona za 2023. godinu, a kao pobjednik je izašao model Motorola Razr 40 Ultra.

Kako je naveo ovaj sajt, Razr 40 Ultra se "izdvaja naprednim dizajnom jer je u pitanju prvi telefon na preklop koji je korisnicima donio izuzetno napredne mogućnosti spoljnog ekrana koji bez ikakvih ograničenja može da se koristi na isti način kao i glavni".

Na spoljnom pOLED displeju, dijagonale 3.6 inča sa brzinom osvježavanja od 165Hz, mogu se koristiti sve aplikacije, Google mape i brojni vidžeti.

Kada su specifikacije u pitanju, tu je Snapdragon 8+ Gen 1 procesor uparen sa 8GB radne memorije i 256GB interne. Dalje, kada govorimo o kamerama, nudi 12MP glavni senzor sa 12MP ultraširokim objektivom, a tu je i 32MP selfi kamera.

Isti proizvođač je nagrađen i u segmentu "najbolja vrijednost za uloženi novac", samo sa modelom Motorola Razr 40. To se preporučuje onima koji imaju ograničeni budžet ali svakako žele pametni telefon na preklop, a adut ovom modelu je Snapdragon 7 Gen 1 procesor uparen sa 8GB radne memorije, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije