Gadgets

Apple Watch ne prati trendove, izostaviće dvije bitne funkcije

Apple Watch ne prati trendove, izostaviće dvije bitne funkcije
Foto: fancycrave1/Pixabay | Apple Watch ne prati trendove, izostaviće dvije bitne funkcije
N.N.

​Glasine sugerišu da ovogodišnji Apple Watch neće implementirati funkcije koje već nude neki drugi brendovi.

Praćenje nivoa šćera u krvi, kao i mjerenje pritiska, su dvije bitne funkcije koje su nedavno implementirali razni proizvođači pametnih satova. Međutim, pojavljuju se izvještaji da Apple neće implementirati nijednu od ove dvije funkcije u neko skorije vrijeme.

Sljedeći veliki senzor koji će Apple implementirati u Apple Watch, prema navodima insajdera, neće sadržati ni mogućnost praćenja šećera u krvi ni senzor praćenja krvnog pritiska.

Dvije funkcije predstavljaju veoma bitan dodatak za pametne satove, ali nije poznato kada će postati dostupne na pametnom satu kompanije Apple.

Apple Watch je tokom vremena sekvencijalno dobijao bitne funkcije i mogućnosti i nije jasno zbog čega pomenute dvije funkcije nisu na redu da budu dodatne u Apple Watch ekosistem.

Glasine, s druge strane, ukazuju na to da bi tokom ove godine pametni sat mogao dobiti opciju mjerenja tjelesne temperature.

Očekuje se da će tokom 2022. godine biti predstavljena tri Apple Watch modela, kao i ažuriranje za Apple Watch SE, prenosi B92.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije