Gadgets

Apple najavio WWDC konferenciju

Apple najavio WWDC konferenciju
Foto: matcuz/Pixabay | Apple najavio WWDC konferenciju

Apple je zvanično najavio svoju WWDC konferenciju za 5-9. jun, a od stvari koje očekujemo da ćemo vidjeti su novi iOS 17, kao i prve VR naočare.

WWDC 2023 konferencija će biti održana početkom juna u Apple Park-u, a strim uživo će biti obezbijeđen za sve koji su zainteresovani da ga prate, bez troškova, kako za one koji su došli lično ili prate strim sa druge strane planete.

Na ovoj konferenciji WWDC će predstaviti najnoviji iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 tvOS 17.

Šta očekivati?

Svake godine na WWDC-u Apple najavljuje svoja najnovija ažuriranja softvera sa novim funkcijama i promjenama. Ove godine očekuju se iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 i tvOS 17.

Očekuje se da bi Apple mogao da predstavi predstaviti svoje prve Reality Pro naočare na WWDC-u ove godine. Nakon brojnih kašnjenja, naočare će navodno biti spremne za zvanično predstavljanje na WWDC-u, zajedno sa novim softverskim platformama i alatima za programere.

Apple, takođe, trenutno razvija ažuriranu verziju MacBook Air laptopa sa M3 čipom unutra. Potpuno novi MacBook Air od 15 inča je takođe u izradi. Oba ova proizvoda su potencijalni kandidati za WWDC najavu, posebno imajući u vidu da je M2 čip najavljen na prošlogodišnjoj WWDC 2022 konferenciji.

(Benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije