Gadgets

BIG i Mouz osigurali plasman na PGL Major, OG ostao bez šanse

BIG i Mouz osigurali plasman na PGL Major, OG ostao bez šanse
Foto: Printscreen/YouTube | BIG i Mouz osigurali plasman na PGL Major, OG ostao bez šanse

Lista učesnika na predstojećem Major turniru u CS:GO samo što nije kompletirana.

Nakon nove serije kvalifikacionih mečeva, dobili smo još dva evropska predstavnika, dok će OG Major morati da gleda sa malih ekrana.

Odigrali su dvije mape protiv Faze Clana, što je iskusna ekipa znala da iskoristi i pretvori u pobjedu. U slučaju da je Heroic savladao BIG, postojala bi šansa da prođu dalje, ali nakon pobjede njemačke ekipe, njihovo učešće je bilo okončano.

Sa druge strane, BIG je morao da pobijedi Heroic, što možemo reći da je bilo i očekivano, pošto je danska ekipa svoje mjesto na Majoru već obezbijedila. Nijemci su se odlično pripremili za ovaj meč, pa su na kraju uspjeli da slave sa 2-0.

Što se Mouza tiče, oni su svoje učešće na kvalifikacijama završili u grupnoj fazi, ali pobjeda Faze Clana im je obezbijedila učešće na Majoru, jer je OG ostao bez matematičke šanse da ih preskoči.

Do sada je 14 ekipa obezbijedilo učešće na PGL Majoru u Stokholmu, što znači da je ostalo još tačno 10 praznih mjesta. Ta mjesta će popuniti četiri evropske ekipe, pet sjevernoameričkih, kao i jedna azijska, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije