Gadgets

Baterija Redmi 7 telefona traje 18 dana u standby modu

Baterija Redmi 7 telefona traje 18 dana u standby modu
Foto: N.N. | Baterija Redmi 7 telefona traje 18 dana u standby modu

Xiaomijev podbrend Redmi je svoj treći telefon predstavio prošlog mjeseca u Kini, a u pitanju je jeftini Redmi 7 model. Iako se radi o do sada najjeftinijem Redmi telefonu, Redmi 7 je i dalje impresivan uređaj kada se pogledaju sve karakteristike.

Brend je nedavno imao live streaming na Weibo stranici, potencirajući impresivno trajanje baterije na Redmi 7 telefonu.

Xiaomi je uživo sproveo test, koji je pratilo 28 miliona ljudi, a samo je 205 njih tačno predvidjelo krajnji rezultat za standby vrijeme trajanja baterije. Redmi 7 je uspio da ostvari Standby od 435 sati, što je nešto više od 18 dana. Više od 95% korisnika je prognoziralo kraće trajanje baterije od onog koje je telefon postigao.

Rezultat je, bez sumnje, impresivan i pokazuje da Redmi 7 nudi bateriju koja duže traje od onih na rivalskim telefonima. Telefon ima 4000mAh bateriju, sa novim negativnim elektrodama od grafita, koje pomažu u očuvanju trajanja baterije.

Pored ovoga, telefon stiže i uz optimizaciju potrošnje koja je usmjerena ka smanjenju temperature baterije i inteligentnog upravljanja procesima u pozadini.

Na kraju, Redmi tvrdi da Redmi 7 telefon nudi rad baterije do dva dana sa jednim punjenjem. Pomenuta baterija podržava 10W brzine punjenja i nema fast charging opciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije