Gadgets

Baterija Samsunga Galaxy S9 bi mogla da bude pravo razočarenje

Baterija Samsunga Galaxy S9 bi mogla da bude pravo razočarenje
Foto: Ilustracija | Baterija Samsunga Galaxy S9 bi mogla da bude pravo razočarenje

Sudeći po najnovijim glasinama, Samsung Galaxy S9 će po svoj prilici donijeti mnogo manje noviteta nego što smo očekivali, pogotovo ako se poredi sa svojim prethodnikom, modelom S8.

Onlajn prodavnica UnionRepair objavila je spisak zamjena za baterije koje će biti u modelima Galaxy S9 i S9+, i jasno se može vidjeti da njihov kapacitet iznosi 3.000mAh i 3.500mAh, što je identično kapacitetu Samsungovih prošlogodišnjih perjanica.

Ako se ispostavi da je ovo istina, to će zaista biti šteta jer je život baterije jedan od elemenata telefona koji je odavno zaslužio ozbiljnije unapređenje, prenosi "Telegraf.rs".

Ali ovo i nije preveliko iznenađenje jer su ranije glasine tvrdile da Samsung neće mijenjati kapacitet baterija, kao i da je kompanija posebno oprezna kada je ova komponenta u pitanju - posebno ako u obzir uzmemo sve probleme koje izazvala sa modelom Galaxy Note 7.

Ipak, identični kapacitet ne znači da nećemo moći da koristimo nove telefone duže jer će čipset i sam softver vjerovatno biti štedljiviji sa potrošnjom energije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije