Gadgets

Battle Party dolazi na mobilne telefone uskoro

Battle Party dolazi na mobilne telefone uskoro
Foto: N.N. | Battle Party dolazi na mobilne telefone uskoro

Prema online izvorima, Capcom je upravo najavio svoj predstojeći naslov - Sengoku Basara: Battle Party. Prema onome što je za sada poznato, igra će sadržavati mačevanje na sve strane, gdje će igrači praviti i trenirati svoj tim u feudalnom Japanu. Naravno, igra će u određenoj mjeri biti bazirana na Sengoku Basara franšizi, dobro poznatoj i kod nas, koja je do sada izrodila i mangu, i igrane predstave, i igre sa kartama, pa čak i animirani dugometražni film.

Sengoku Basara: Samurai Kings anime film, i ostala animirana i napisana djela su dosta popularna unutar a i van Japana. Franšiza je privukla svoj kult fanova. Naravno, Capcom-ova predstojeća igra će samo približno dotaći već poznati svijet, a u većoj mjeri donijeti svoj sasvim nov sadržaj gdje će, kako najavljuju, sama igra ipak biti u fokusu. Jedina druga igra prije ove koju je ova franšiza izrodila je bila Sengoku Basara: Samurai Heroes za Wii i PS3.

Sengoku Basara: Battle Party mobilna igra za iOS i Android će imati turn-based gameplay stil i biće u hero collector žanru takođe. Generalni izgled igre i modela zaista ističe glavne karaktere franšize u 3D okruženju, sa možda malom vizuelnom nostalgijom.

Sve u svemu, pred-registracija polako stiže i otprilike se očekuje da Sengoku Basara: Battle Party datum izlaska bude uskoro i postavljen, a nadamo se da ni to neće biti daleko. Atmosfera u igri dosta obećava, a njena vizuelna i umjetnička privlačnost je očigledna.

(blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije