Gadgets

Bespoke Jet – Očistite svoj dom kao nikada do sada

Bespoke Jet – Očistite svoj dom kao nikada do sada
Foto: N.N. | Bespoke Jet – Očistite svoj dom kao nikada do sada

Hladnije vrijeme znači i više vremena koje provodimo u zatvorenom prostoru, a samim tim znači i da manje provjetravamo svoj dom i više smo izloženi prašini.

Stoga je u ovom periodu neophodno obratiti više pažnje nego inače i raditi na tome da svoj dom na pravi način očistimo i vazduh držimo svježim.

Dugotrajna baterija

Veliki usisivači sa crijevom uglavnom ispuštaju velike količine prašine dok rade, a samim tim ta prašina ostaje u zraku koji udiše cijela porodica, što baš i nije zdravo. Stoga je potrebno naći pravi usisivač, onaj koji neće zagađivati zrak već će ga činiti čistijim.

Kompanija Samsung ima bežični Bespoke Jet usisivač koji vam omogućava da uživate u besprijekorno čistoj kući, a zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će vazduh u prostoriji držati higijenski čistim, isto kao i podove.

Bespoke Jet usisivač ne samo da je lakši, već je i značajno sposobniji od starijih za obavljanje dubinskog čišćenja. Sa njima nema komplikovanog vađenja iz ormara, nema uobičajene glomaznosti i težine, pa i ne zauzimaju mnogo prostora. Samsung Bespoke Jet dolazi sa velikom snagom usisavanja i baterijom velikog kapaciteta koja može da radi i do sat vremena bez pauze za punjenje. Težak je manje od 2 kilograma sa teleskopskim okvirom koji se lako može uredno složiti.

Pored snažnog usisavanja, Samsung Bespoke Jet dokazano zadržava 99% čestica fine prašine i smanjuje alergene u našem domu.

Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, ovaj uređaj se može pohvaliti posjedovanjem višeslojnog sistema filtracije od 99,999 posto, a samim tim i ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. Također, s obzirom na to da posjeduje All-in-One Clean Station postolje, može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Ovo postolje također puni uređaj, kako biste lako nastavili sa čišćenjem kada se baterija isprazni, a pošto je usisivač opremljen unaprijeđenim digitalnim inverterskim motorom, čišćenje će biti snažnije nego ikada sa usisnom snagom od 210 W.

I vaš laminat i parket će voljeti Bespoke Jet jer će on uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića efikasno očistiti sve podove. Odlična karakteristika je i što unaprijeđeni Spray Spinning Sweeper ima posudu za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Pored svih performansi, još jedna od prednosti jeste i sam izgled uređaja, koji se može pronaći u maglovito bijeloj boji, a kako teži samo 1,44 kilograma, dovoljno je lagan za manevrisanje i čišćenje cijele kuće i različitih površina poput namještaja za sjedenje, stolova, ormara, roletni na prozorima, stepenica pa čak i onih teško dostupnih mjesta ispod kućnih uređaja.

Promocija

Da Samsung vjeruje u svoje proizvode kompanija je pokazala promocijom gdje kupcima daje 5 godina bezbrižnosti, to jeste garancije na određene proizvode (2 godine fabričke garancije + 3 godine Samsung garancije). Garancija se odnosi na Samsung frižidere, veš mašine, ugradbene kuhinjske uređaje I usisivače kupljene u period od 1.2. do 31.12.2022. godine.

Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung garancije, potrebno je registrirati se na internet stranici samsung5godinagarancija.ba najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Detalje promocije saznajte na linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije