Gadgets

Da li će ovo biti brzine punjenja Galaxy S24 serije?

Da li će ovo biti brzine punjenja Galaxy S24 serije?
Foto: Technoarena | Da li će ovo biti brzine punjenja Galaxy S24 serije?

Samsung je jedna od kompanija koja je u posljednje dvije-tri godine kritikovana zbog toga što nije poboljšala brzinu punjenja svojih pametnih telefona, a izgleda da te kritike ne utiču na južnokorejsku kompaniju.

Dok Samsungovi kineski konkurenti nude brzine punjenja telefona i do 240 W, Samsung je već neko vrijeme "zaglavljen" na 45 W punjenju. Iako se nagađalo da će sljedeće godine Samsung poboljšati taj segment, najnovije informacije ne ukazuju na to.

Kineske verzije Samsung Galaxy S24 serije – Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ i Samsung Galaxy S24 Ultra dobili su CCC sertifikate u Kini. Prema informacijama koje su dostupne na ovim sertifikatima, otkriveno je da će svi modeli zadržati istu brzinu punjenja kao i prethodnici.

Tako sertifikati otkrivaju da će Samsung Galaxy S24 (SM-9210) stići s podrškom za brzo punjenje od 25 W, dok će Samsung Galaxy S24+ (SM-S9260) i Samsung Galaxy S24 Ultra (SM-9280) podržavati brzo punjenje od 45 W, baš kao i prethodnici.

Moguće je da Samsung softverski, na neki način, skrati vrijeme punjenja telefona, ali iako se to desi, radiće se o neznatnom poboljšanju. Podsjećanja radi, sva tri modela iz Galaxy S23 serije u potpunosti se mogu napuniti za oko sat vremena.

Već je otkriveno da će Samsung Galaxy S24 imati bateriju kapaciteta 4000 mAh, Samsung Galaxy S24+ bateriju od 4900 mAh, dok će Samsung Galaxy S24 Ultra biti opremljen baterijom kapaciteta 5000 mAh.

Samsung Galaxy S24 serija biće predstavljena u prvom tromesečju 2024. godine, na prvom Samsungovom Galaxy Unpacked događaju sledeće godine, navodi bajtboks..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije