Gadgets

Fitnes gadžeti bez kojih ne možete

Fitnes gadžeti bez kojih ne možete
Foto: Anna Shvets/Pexels | Fitnes gadžeti bez kojih ne možete
N.N.

Ostanite motivisani na svom fitnes putovanju uz nosivi uređaj koji za vas prati sav vaš napredak

Uz sav napredak u svijetu tehnologije, u ponudi su i alati i sprave koji će vam pomoći na fitnes putovanju. 

Ovi  dodaci za zdravlje i fitnes mogu biti upravo ono što vam je potrebno da postignete svoje ciljeve dobrog zdravlja i da pratite svoje rezultate. 

Uvijek ćete znati koliko vam još fali u ispunjenju dnevnih ciljeva - bilo da su to kalorije ili broj pređenih koraka.

Fitnes trakeri i pametni satovi

Ostanite motivisani uz nosivi uređaj koji prati vaš napredak. Kad vidite statistiku na ekranu, bićete dodatno motivisani da nastavite dalje.

Pored brojača koraka, možda će vam se dopasti i druge funkcije kao što su praćenje otkucaja srca, praćenje obrasca spavanja ili EKG opcija. 

Zatim tu su narukvice, satovi ili prsten koji služi kao fitnes traker za one koji žele da budu super diskretni i šik. Ako želite da postignete više od svojih fitnes ciljeva, mnogi uređaji vam pomažu da pratite kalorije i aktivnost vježbanja. 

Kako to može biti tako tačno? Svaki interfejs je obično instaliran sa GPS praćenjem, tako da će vaš uređaj znati kad god hodate, trčite ili džogirate i to će zabilježiti.

Pametne flaše za vodu

Sve dobija pametno ažuriranje, čak i flaše za vodu. Zvanično su okarakterisane kao IT dodatak, a supermodeli i influenseri nigdje ne idu bez njih.

Pametne flaše za vodu dizajnirane su da vam pomognu da ostanete hidrirani šaljući vam redovne podsjetnike da uzmete gutljaj. Oni takođe dolaze sa mogućnostima prečišćavanja vode i funkcijom lokatora, u slučaju da svoj izgubite u teretani. Bićete na putu da postignete svoje ciljeve hidratacije za kratko vrijeme, a svi znamo da je hidratacija dobra i za lijepu i blistavu kožu.

Pametne vage

Ponekad zastrašujuću mogućnost da stanete na vagu pretvorite u naviku koja će vas radovati. Jednim klikom na aplikaciju, na ekranu visoke rezolucije pojaviće se podaci o vašoj težini, BMI, procentima tjelesne masti i mišića – informacije na koje se stručnjaci oslanjaju da bi dali holistički pogled na vaš napredak i opšte dobro zdravlje, prenosi Ona.rs.

Pametne vage će vratiti vaše fitnes ciljeve u vaše ruke. Vi ste šef, a sada imate sve podatke. Moći ćete da pratite sve trendove ili obrasce u promenama vašeg tijela, tako da imate "municiju" za postizanje vrhunskog zdravlja, kako god to izgledalo za vas.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije