Gadgets

Galaxy A33 5G najavljuje poznat dizajn

Galaxy A33 5G najavljuje poznat dizajn
Foto: Tobias Heine from/Pixabay | Galaxy A33 5G najavljuje poznat dizajn

Na internetu su osvanuli renderi i specifikacije nadolazećeg Samsungova 5G jeftinjaka serije Galaxy A pod imenom Galaxy A33 5G. Donijeti će donekle osvježen dizajn s nešto većim zaslonom ali izgubiti ono na što ste u Galaxy A seriji mogli računati.

Objavljeni renderi Galaxy S22 Ultra telefona najavili su redizajn modela kamere na leđima, koji inspiraciju vuče iz LG tabora. To pak ne znači da će taj novi sistem primijeniti i na nadolazećoj Galaxy A seriji.

Tako barem poručuju renderi Galaxy A33 5G telefona koji donosi četverostruka kamera, ponajviše nalik na one s ovogodišnjih Galaxy A52 i A72 telefona.

Sprijeda su stanjivanjem okvira nagurali još Super AMOLED zaslon dijagonale 6.4 inča u ukupno nešto manje gabarite. Kažu da će imati FHD+ rezoluciju, a renderi otkrivaju da će selfie kamera biti smještena u sad veća pomalo pase notch u obliku kapljice vode.

Koji će ga čip pokretati zasad nije poznato no očekuje da bude neki nasljednik Dimensity 720 SoC-a koji je u utrobi još aktualnog Galaxya A32 5G.

Ono što nam ovi renderi također otkrivaju je Samsungova odlučnost da se malo pomalo u potpunosti riješi klasičnog 3.5mm audio izlaza za slušalice.

Premda je on već neko vrijeme odsutan u top segmentu, dosad su ga svi Galaxy A telefoni imali.

Tim potezom bez dvojbe kupce žele usmjeriti na svoje bežične slušalice i zaraditi još.

Jeste li i vi 3.5mm audio jack već oplakali ili vam je još uvijek bitna stavka pri odabiru telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije