Gadgets

Honor Magic V Flip najvjerovatnije stiže u junu

Honor Magic V Flip najvjerovatnije stiže u junu
Foto: Twitter / Printscreen | Honor Magic V Flip najvjerovatnije stiže u junu

​Honor nakon predstavljanja modela 200 i 200 Pro, priprema izlazak još zanimljivih telefona, mahom za kinesko tržište. Među njima najveću pažnju svakako izaziva nova verzija Magic V Flip telefona sa savitljivim ekranom.

Prošlog mjeseca, kompanija Honor je za kinesko tržište predstavila Honor 200 i 200 Pro pametne telefone. Postoji nagađanje da bi ovaj poznati brend tokom ovog mjeseca (jun) mogao najaviti svoj novi model preklopnog telefona za kinesko tržište. Nedavno je Honor telefon sa oznakom modela LRA-AN00 dobio odobrenje od 3C sertifikacione platforme u Kini. Pretpostavlja se da bi to mogao biti upravo predstojeći Magic V Flip (u pitanju je privremeni naziv).

Nema konkretnog načina da se potvrdi da je LRA-AN00 Honor Magic V Flip. Međutim, na listingu se otkriva da bi ovaj telefon mogao stići sa specijalnim punjačem HN-110600C00 / HW-110600C02, koji podržava brzo punjenje do 66W.

Prema izvještajima, Magic V Flip će vjerovatno imati veliki spoljni ekran poput Motorola Razr 50 serije. Iako tačna veličina ekrana nije poznata, vjerovatno će biti okružen okruglim modulom tri kamere i LED blicem u sredini.

Očekuje se da telefon dobije bateriju kapaciteta 4500v mAh. Čini se da bi mogao imati najveću bateriju viđenu kod telefona sa preklopnim ekranom. Nažalost, ostali detalji telefona su još uvijek nepoznati.

Postoje glasine da Honor takođe radi na X60 seriji za kinesko tržište. Dok X60 možda bude debitovao ovog mjeseca, glasine još uvijek nisu otkrile konkretne detalje o njemu. Nedavni izvještaj tvrdi da će telefon imati ekran zakrivljen sa četiri strane, veliku bateriju i ojačanu šasiju otpornu na padove.

Magic V3, horizontalno preklopni telefon, takođe je u fazi pripreme za kinesko tržište. Glasine sugerišu da bi Snapdragon 8 Gen 3 preklopni telefon mogao debitovati već u julu ove godine, navodi "Gizchina", a prenosi "BenchMark".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije