Gadgets

Honor Magic pametni sat debituje u Evropi za 179€

Honor Magic pametni sat debituje u Evropi za 179€
Foto: N.N. | Honor Magic pametni sat debituje u Evropi za 179€

​Honor lansira svoj prvi smartwatch u Evropi, koji će se poklopiti sa lansiranjem svog vodećeg telefona, "Honor Viev 20".

To nije sasvim novi sat: Honor sat Magic i Honor Watch Dream, naizgled isti sat, ali Dream karakteriše manje veličine bendova i pastelnih boja, objavljeni su u Honorovoj domovini Kine prošle godine u oktobru.

Obe veličine imaju 1,2-inčni AMOLED ekran osetljiv na dodir sa rezolucijom od 390x390 (326 ppi), kao i GPS praćenje, devet različitih režima za praćenje fitnessa, otpornost na vodu do 50 metara, obavještenja o telefonu, praćenje otkucaja srca, praćenje spavanja, i praćenje krvnog pritiska koristeći ono što Honor naziva HRV (varijabilnost srčanog ritma).

Povrh svega, Honor tvrdi da njihov smartwatch može trajati nedjelju dana na punom punjenju, sa uključenim 24-časovnim praćenjem otkucaja srca. Kompanija ide tako daleko da kaže da će njihova pametna satnica trajati jedan cijeli dan upotrebe sa samo 10 minuta punjenja.

Honor-ov smartwatch se prodaje za 179€, počevši od 23. januara u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji i Španiji, gdje će slijediti Rusija i druge zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije