Gadgets

Huawei Mate 10 Pro predstavljen u BiH

Huawei Mate 10 Pro predstavljen u BiH
Foto: Jelena Đurđević | Huawei Mate 10 Pro predstavljen u BiH

BANJALUKA - Huawei Mate 10 Pro premijerno je predstavljen u Bosni i Hercegovini. Izuzetno posjećen događaj održan je u Banjaluci. Poslije kratkog uvoda predstavnika kompanije m:tel, riječ je preuzeo Jacky Zhaozhengwen, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija Rep. Office.

"Veoma mi je drago da vas vidim tolike na jednom mjestu kako bi ste sa nama podijelili ovaj važni događaj. Radili smo veoma naporno lokalno i globalno i sada sa ponosom mogu reći da je Huawei treći proizvođač telefona u svijetu i 49 globalni brend takođe jedini iz Kine u top 100. Posebno bih naglasio da jedna od pet osoba u BiH koristi neki od naših telefona", kazao je Zhaozhengwen.

Novi adut iz kineske laboratorije se odlikuje snažnom baterijom od 4000 mah, koja može trajati i do 48 časova. Jednom od trenutno najboljih kamera sa 20 MP, na tržištu u visokoj klasi telefona za koju je zaslužan provjereni proizvođač "Lajka". Tu je i prelijepi dizajn oblih linija koji krasi Amoled ekran od šest inča. Čitavu mašinu sa 128 GB ROM-a i 6 GB RAM-a, pokreće osmojezgreni procesor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije