Gadgets

Huawei Mate 20 ima najefikasniju bateriju

Huawei Mate 20 ima najefikasniju bateriju
Foto: N.N. | Huawei Mate 20 ima najefikasniju bateriju

Huawei Mate 20, pristupačniji brat poznatijeg Mate 20 Pro telefona, mogao bi biti jedan od najcjenjenijih telefona danas: ne samo da je donio prvi 7nm čip na Android, što ga čini jednim od najbržih Android telefona danas, nego ima i veliku bateriju od 4.000mAh koja uparena sa energetski efikasnim LCD ekranom radi veće uštede baterije.

Zapravo, kada je izdržljivost baterije u pitanju, Mate 20 je imao najviši rezultat od bilo kog premijum telefona u 2018. godini!

On je postigao rezultat od nevjerovatnih 14 sati i 26 minuta, što je prilično iznad konkurencije.

Jedini uređaj koji se približio je iPhone XR, koji je postigao dobrih 11 sati trajanja baterije, ali i dalje je to slabo u poređenju sa Mate 20.

U stvarnom životu, možete dobiti dva dana korištenja iz Mate 20, dok s većinom drugih telefona ove godine možete dobiti 1 čitav dan, ali obično ne više.

Kada je u pitanju vrijeme punjenja, Mate 20 isporučuje brzi punjač u kutiji i uprkos velikoj veličini baterije, u potpunosti može da je napuni za oko sat i 40 minuta. Ovo nije kao punjenje ultra-brzinom na Mate 20 Pro, ali je i dalje veoma brzo.

(Phonearena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije