Gadgets

Kompanija Sony sprema misteriozni telefon

Kompanija Sony sprema misteriozni telefon
Foto: Pexels/Porapak Apichodilok | Kompanija Sony sprema misteriozni telefon

Kompanija Sony završila sa predstavljanjem svojih telefona za ovu godinu. Međutim, na Geekbenchu je osvanuo novi, misteriozni telefon te kompanije.

Geekbench je odlična platforma kada želimo da vidimo šta nas od novih modela očekuje u predstojećem periodu, jer se na ovom listingu telefoni pojavljuju i do nekoliko mjeseci prije nego što budu predstavljeni. U ovom slučaju, novi telefon kompanije Sony bi mogao biti i model za sljedeću godinu.

Geekbench listing otkriva neke karakteristike telefona, pa tako uređaj ima broj modela XQ-DS99, a poznati su čipset koji pokreće telefon, kapacitet memorije i verzija Androida pod kojim radi.

Telefon se očekuje sa Dimensity 8000 čipsetom, tajvanske kompanije MediaTek, a čip je uprern sa 12GB memorije. Pretpostavka je da će telefon imati i opcije sa manje RAM-a.

Na osnovu navedenog čipseta, predstojeći Sony telefon bi mogao biti dio gornjeg srednjeg segmenta, a radiće pod Android 12 operativnim sistemom.

To su za sada svi poznati detalji o uređaju, a očekuje se da bismo u predstojećem periodu mogli saznati više detalja o ovom misterioznom telefonu kompanije Sony.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije