Gadgets

Legendarno iskustvo uz GoPro Hero9 Black: Već od 67 KM mjesečno u m:telu

Legendarno iskustvo uz GoPro Hero9 Black: Već od 67 KM mjesečno u m:telu
Foto: N.N. | Legendarno iskustvo uz GoPro Hero9 Black

GoPro kamera je postala sinonim za snimanje u pokretu, snimanje adrenalinskih sportova i avantura, a verzija GoPro HERO 9 Black je postavila nove standarde za snimanje dinamičnih scena i donijela značajna poboljšanja u gotovo svakom aspektu.

Dobra vijest je da uz m:tel paket integrisanih usluga TV+NET+TEL: M+ GoPro HERO 9 Black može biti vaš po cijeni od svega 67 KM mjesečno

GoPro HERO 9 Black dolazi s dugo očekivanim dvostrukim ekranom, prednjim koji je u boji, na kojem se možete vidjeti prilikom snimanja, i poleđinskim koji je osjetljiv na dodir i ima opciju zumiranja koja zadržava kvalitet snimka. Sa ovim modelom ništa nije prepušteno slučaju, HERO 9 Black nudi i 5K video zapise i fotografije od 20 MP.

GoPro HERO 9 Black ostaje vodootporan i do 10 metara a radi bolje funkcionalnosti dugmići na kameri su veći.

Ako ste ikada poželjeli da napravite sliku izlazak sunca, ali ne volite rano buđenje, onda je planirano snimanje odlična opcija za vas. Zakažite vrijeme u koje želite započeti sa snimanjem, Takođe, možete i odabrati vremensko trajanje koliko želite da kamera snima.

Stabilizacija slike na ovom modelu je još bolja, a vaši video zapisi izgledaće filmski profesionalno.

GoPro HERO 9 Black je vrhunska kamera za prave avanture, koje ćete gledanjem ponovo doživjeti. Kameru potražite je u m:tel ponudi na 12 mjesečnih rata u okviru paketa integrisanih usluga.

Više detalja o ponudi saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili putem sajta www.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije