Gadgets

Pratite nas na Google news

Lego sklopivi telefon kao dio novog seta igračaka

Lego sklopivi telefon kao dio novog seta igračaka
Foto: N.N. | Lego sklopivi telefon kao dio novog seta igračaka
N.N.

​Sklopivi telefoni okupiraju medijske naslove u posljednjih nekoliko nedjelja, a nakon što je prije 11 dana najavljen Samsung Galaxy Fold. Tako je i kompanija Lego odlučila da iskoristi talas popularnosti, te je predstavila “Lego Fold,” koji je zapravo dio Pop-Up Book seta, maskiran u Samsung marketing.

Tako Lego tvrdi da njegov model Samsung pobjeđuje na svim poljima, te Galaxy Fold prevazilazi čak i kada je trajanje baterije u pitanju, budući da Lego baterija “traje beskonačno”. Ipak, Android 9 Pie operativni sistem u okviru Samsung modela nudi daleko bolju funkcionalnost od običnih Lego kockica, iako je sigurno da će ljubitelji Lego proizvoda pronaći bezbroj načina da ih sklope tako da odgovaraju njihovim željama i potrebama.

Lego marketing se oslanja i na to što njegov sklopivi model košta daleko manje od 2.000 dolara, koliko će morati da se izdvoji za Galaxy Fold, te će moći da se nabavi za samo 69,99 dolara. Zanimljivi "sukob marketinških kampanja" okupirao je pažnju korisnika, te su mnogi zaboravili da naglase da je Lego model ipak samo igračka.

(The Verge)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije