Gadgets

Motorola predstavila nove Moto g6 telefone

Motorola predstavila nove Moto g6 telefone
Foto: N.N. | Motorola predstavila novu Moto g6 porodicu telefona

Kompanija Motorola predstavila je prošle nedelje novu Motorola Moto g6 porodicu na događaju povodom globalnog lansiranja održanom u Sao Paolu, u Brazilu.

Uređaji iz nove moto g6 porodice posjeduju brzinu i snagu koju im pružaju Qualcomm® Snapdragon™ procesori i pokreće ih operativni sistem Android™ 8.0 Oreo™. Imaju Moto Experiences funkciju koja vam daje priliku da koristite vještačku inteligenciju.

Dijagonala ekrana od 5,9 inča, sa odnosom dimenzija od 18:9 čini moto g6 plus “vitkim” i dugačkim, kao i nevjerovatno lakim za držanje. Njegov Full HD Max Vision displej vjerno oslikava živopisne boje i sve fine detalje. Napravite najkreativnije slike do sad koristeći njegov napredni softver i instant fokus pomoću Dual Autofocus Pixel tehnologije.

Zahvaljujući njihovom širokom f/1.7 sočivu i veličini piksela od 1.4um, slikanje, čak i u uslovima slabe vidljivosti, postalo je lakše. Ali uslikavanje svih tih trenutaka koji će vas ostaviti bez daha je samo početak - sistem pametnih kamera podržava skeniranje teksta, kao i prepoznavanje znamenitosti, poznatih obilježja i drugih objekata.

Njegov Full HD Max Vision displej od 5,7 inča dočarava živopisne boje i fine detalje, dok njegova pozadina od 3D stakla koje mami pažnju stvara prelep oblik i izgled koji ga izdvaja od drugih premium pametnih telefona.

Napredan softver za slikanje omogućava portretima, koji su na nivou kvaliteta iz studija, umjetničko crno-bijelim fotografijama, i urnebesno smješnim filterima za lice, da dođu do izražaja pomoću dualnih pozadinskih kamera od 5 i 12 megapiksela.

Otključajte ili zaključajte vaš telefon ili autorizujte mobilno plaćanje istog trenutka pomoću super-bezbjednog multifunkcionalno senzora za otisak prsta

Cjelodnevna baterija od 3000 mAh može da se puni i pomoću Turbo Power 15 punjača koji dolazi uz telefon. Moćni osmojezgarni procesor od 1.8 GHz će obezbijediti brzinu potrebnu da pristupite slikama, aplikacijama i svemu ostalom bez ikakvog laga ili zastajkivanja.

Njegova moćna cjelnodnevnabaterija od 4000 mAh može izdržati čak i do 36 sati bez punjenja, a uz snažan osmojezgarni procesor od 1,4 GHz obezbjediće brzinu potrebnu da pristupite slikama, aplikacijama i svemu ostalom bez ikakvog laga ili zastajkivanja.

Ekran od 5,7 inča sa Max Vision displejem i odnosom dimenzija od 18:9 čini moto g6 play “vitkim” i visokim, kao i nevjerovatno lakim za držanje. Kamera od 13 megapiksela i autofokus sa faznom detekcijom (PDAF - phase detection autofocus) omogućavaju fokusiranje i najoštrije slike. Prednja kamera je 8 megapiksela.

Neograničeno visokokvalitetno skladištenje

Kao što je slučaj sa svim Motorola uređajima, aplikacija Google Photos predstvalja podrazumjevanu galeriju za sve vaše slike i video zapise. Time, sve vaše uspomene se automatski čuvaju u bekapu, pretražive su i može im se lako pristupiti (a takođe se mogu i deliti i menjati) sa bilo kog uređaja kasnije.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije