Gadgets

Najavljena nova Realme Note serija

Najavljena nova Realme Note serija
Foto: khezez | خزاز/Pexels | Najavljena nova Realme Note serija

Početkom godine, izvršni direktor kompanije Realme, Sky Li, najavio je strategiju proizvoda pod nazivom "Proširenje od vrha do dna", koja ima za cilj da proširi portfolio proizvoda, te će Realme od sada pokrivati kako premijum tako i budžetski segment. Nakon predstavljenog rebrendinga početkom januara, Sky Li je u kratkom periodu objavio 2 otvorena pisma ispred kompanije, čime naglašava samopouzdanje i ambiciju brenda za 2024. godinu.

Realme će tokom 2024. godine vratiti GT seriju na strana tržišta, što predstavlja težnju brenda ka naprednoj tehnologiji u flegšip segmentu. Istovremeno, brend će lansirati potpuno novu Note seriju, koja odražava posvećenost kompanije ka izvrsnosti u početnom segmentu tržišta pametnih telefona.

U otvorenom pismu, Sky Li izjavljuje: "Lansiranje Note serije nije samo predstavljanje proizvoda ili povećanje tržišnog udjela; to je naš odgovor na izazove i očekivanje za budućnost. Čvrsto vjerujemo da veličina tehnologije leži ne samo u inovacijama, već i u njenom popularizovanju. Za nas, naši proizvodi predstavljaju naše snove."

Kao najbrže rastući globalni brend pametnih telefona osnovan 2018. godine, Realme je pokazao izuzetne performanse na svetskom tržištu pametnih telefona u proteklih pet godina. Ovog puta, sa povratkom GT serije i lansiranjem Note serije, Realme je spreman da još više napreduje.

(Benchmark.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije