Gadgets

Najjeftiniji ovogodišnji iPhone stiže u dve nove boje

Najjeftiniji ovogodišnji iPhone stiže u dve nove boje
Foto: N.N. | Najjeftiniji ovogodišnji iPhone stiže u dve nove boje

Za posljednju generaciju LCD telefona, koji stiže u formi iPhone XR nasljednika, Apple je spremio i dvije nove boje prema navodima iz najnovijeg izvještaja.

2019 iPhone XR naslednik će debitovati u liniji koju čini šest varijanti boja, s tim što Apple želi da odbaci dvije boje koje su bile dostupne za prethodni model i zamijeni ih potpuno novim. Japanski sajt Macotakara otkriva da će se ovogodišnji najjeftiniji iPhone prodavati u beloj, crnoj, žutoj, specijalnoj ediciji crvene, kao i u zelenoj i boji lavande. Posljednje dve boje će zamijeniti aktuelne koral i plavu opciju.

Apple nije zvanično objavio ove izmjene, ali ukoliko se one zaista dese to je jasan znak da se iPhone XR u koral i plavoj varijanti nije prodavao kako se očekivalo. Istovremenom predstavljanjem novih opcija. Apple bi mogao dodatno zainteresovati kupce za dolazeći jeftiniji iPhone.

iPhone XR nasljednik će doživeti značajnu nadogradnju, u odnosu na prošlogodišnji model. Očekuje se Apple A13 procesor, a uređaj bi trebalo da dobije i dve kamere na poleđini (umesto jedne), kao i neka druga poboljšanja.

(NN/benchmark.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije