Gadgets

No.1 predstavio novi sportski pametni sat F3

No.1 predstavio novi sportski pametni sat F3
Foto: Ilustracija | No.1 predstavio novi sportski pametni sat F3

No.1 F3 na prvu ne izgleda drugačije od drugih sportskih pametnih satova, dok se ne zaviri malo ispod površine.

 Naime, F3 je vodootporan uređaj, što znači da ga možete uzeti sa sobom na plivanje, možete mu mijenjati remen, a dvije najvažnije stvari su to što mu baterija drži čak godinu dana bez punjenja i što uređaj košta manje od 20 dolara!

Sam uređaj ima pregršt korisnih aplikacija i stvari poput monitoringa trčanja i džogiranja, broj potrošenih kalorija, podsjetnik za sjedenje, štoperice, visinomjer, toplomjer, pregled vremena, barometar i još mnogo toga.

Za one koji vole kombinoati sportske remene, tu je ponuda u različitim bojama pa tako možete odabrati nešto po vašem ukusu. S obzirom na to da uređaj nema klasični zaslon u boji, baterija mu može držati čak godinu dana, što nekom znači više nego da ima nekoliko boja.

Isto tako, i dalje možete primati obavještenja s vašeg pametnog telefona pa će vam se ikona "obavijesti" pokazati na vrhu ekrana, zajedno s propuštenim pozivima ili aktiviranjem kamere.

F3 je pametni sat namijenjen sportašima, zato ne očekujte previše "fancy" mogućnosti, ali kao što se vidi iz priloženog, ima dosta vrlo korisnih mogućnosti koje vam mogu pomoći u praćenju vaših sportskih i poslovnih aktivnosti.

Više informacija o satu potražite na službenim stranicama, a u nastavku možete pogledati kratki video koji pokazuje osnovne stvari koje možete raditi s F3.

(NN/zimo.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije