Gadgets

Nokia 7 Plus najbolji pametni telefon 2018.

Nokia 7 Plus najbolji pametni telefon 2018.
Foto: N.N. | Nokia 7 Plus najbolji pametni telefon 2018.

Organizacija EISA (Expert Imaging and Sound Association) proglasila je telefon Nokia 7 Plus pametnim telefonom 2018. godine, u "consumer" kategoriji, saopštila je kompanija HMD Global, dom Nokia telefona.

EISA nagrade dodjeljuje najveća svjetska nezavisna komisija koju čine predstavnici 55 najcjenjenijih specijalizovanih časopisa i portala. Kolektivno su pohvalili telefon Nokia 7 Plus zbog upečatljivog dizajna, odličnih performansi i impresivnih mogućnosti kamere, nakon testiranja protiv jake konkurencije u jednoj od najtraženijih kategorija ove nagrade.

Napravljen da isporuči nevjerovatan sadržaj, Nokia 7 Plus je pravi heroj u rangu Nokia pametnih telefona. Kombinujući inovativni optički hardver i algoritme za pravljenje fotografija, ovaj telefon pretvara trenutke u fotografije koje izgledaju iznimno realno. Dvojni sensor glavne kamere sa ZEISS optikom i ultra-osjetljivim senzorom rezolucije 12 MP koji omogućava 2X optički zum. Nokia 7 plus posjeduje Pro Camera režim rada koji vam omogućava da slikate kao profesionalac, sa mogućnošću ručnog podešavanja naprednih odlika kamere kao što je balans bijele, focus, ISO, brzina okidanja i ekspozicija.

Sa impresivnom glavnom kamerom rezilucije 16MP sa ZEISS optikom, Nokia 7 plus se odlično prilagođava uslovima loše osvetljenosti, povećavajući osetljivost kako bi se osigurao savršen selfi. Napredan Dual-Sight režim koristi i prednju i glavnu kameru kako bi napravio savršeni #Bothie, koji se potom može spremiti na servis "Google Slike" koji je neograničenog kapaciteta. Tri mikrofona snimaju prostorni zvuk u režimu "360° Nokia spatial audio" kako bi adekvatno ispratili video snimak rezolucije 4K i vašu publiku uvukli u središte zbivanja, stvorajući sadržaj dostojan velikog ekrana.

Optimizovan za maksimum performansi u svakom trenutku, pruža izvanredno dvodnevno trajanje baterije. Sa blagim zakrivljenjem poleđine i tankim ivicama, Nokia 7 Plus pruža mogućnost uživanja u velikom ekranu modernog uređaja dok Full HD+ displej dijagonale 6 inča i formata 18:9 čini ovaj telefon savršenim za pretraživanje, društvene mreže, igrice i zabavu.

Eksperti iz cijelog svijeta, koji čine žiri EISA nagrade, glasaju za kategorije koje uključujući fotografiju, Hi-Fi i mobilne uređaje. Svi proizvodi nominovani za EISA nagrade prolaze ozbiljan proces procene uključujući intenzivne testove kojim se provjerava njihova tehnologija, dizajn i inovacije. Proizvodi koji prođu rigorozne testove ulaze u uži izbor u svojim kategorijama što dokazuje njihovu svjetsku klasu. Nakon briljiranja u nizu sferama u odnosu na konkurente, Nokia 7 Plus je proglašena vodećim pametnim telefona u kategoriji mobilnih uređaja za korisnike, zbog čega će mu biti uručena EISA nagrada za 2018/2019. godinu.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije