Gadgets

Nova GoPro HERO10 Black kamera pruža vrhunski kvalitet slike

Nova GoPro HERO10 Black kamera pruža vrhunski kvalitet slike
Foto: GoPro promo | Nova GoPro HERO10 Black kamera pruža vrhunski kvalitet slike

Kombinacija potpuno novog HERO10 Black GP2 procesora i sočiva ultra visoke rezolucije od 23.6 megapiksela, omogućava nevjerovatno živopisan kvalitet slike.

Najveća 5.3K video rezolucija kamere je 91 odsto veća od 4K i 665 odsto veća od 1080p HD, pri impresivnih 60 kadrova u sekundi - omogućavajući tečnu reprodukciju i 2X usporeni snimak.

4K video se može snimiti pri 120 kadrova u sekundi (4X usporeni snimak), a 2.7K video pri 240 kadrova u sekundi (8X usporeni snimak).

Novi GP2 procesor takođe pruža poboljšane video algoritme koji sadrže lokalno mapiranje tonova (LTM) i 3D smanjenje šuma (3DNR), što omogućava snimanje najsitnijih detalja, realnije teksture i bolji kontrast - čak i pri slabom osvjetljenju.

Kao dodatak fotografijama od 23 megapiksela, HERO10 Black omogućava kreiranje fotografija od 19.6 megapiksela direktno iz 5K 4:3 video zapisa, i fotografija od 15.8 megapiksela iz 5.3K video zapisa od 60 kadrova u sekundi - što je idealno za pravljenje nevjerovatnih slika tokom sportskih i drugih aktivnosti brzog tempa.

Nevjerovatno dobra, ugrađena GoPro stabilizacija videa dobija svoju nadogradnju na HyperSmooth 4.0, osiguravajući da HERO10 Black unese stabilnost čak i u vaša najnemirnija iskustva.

Funkcija nivelisanja horizonta koristi povećani limit nagiba sa 27 stepeni na 45 stepen u postavkama visokih performansi, čime vam pomaže da i najhaotičniji video snimci izgledaju profesionalno, glatko i mirno.

Pakovanje bez plastike sa futrolom za višekratnu upotrebu

GoPro je posvećen ekološkim pakovanjima bez plastike za sve svoje proizvode.

HERO10 Black čak ni nema pakovanje u klasičnom smislu, već dolazi u visoko kvalitetnoj i izdržljivoj putnoj torbi u koju mogu da stanu i GoPro nosači i dodatna oprema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije