Gadgets

Nova Sonijeva PS5 konzola

Nova Sonijeva PS5 konzola
Foto: by Anton Porsche from Pixabay | Nova Sonijeva PS5 konzola

Revidirani PS5 modeli počeli su da se pojavljivuju u Australiji.

Sony je u tišini lansirao revidirani model PS5. PressStart, australijski portal namjenjen gejmingu, izvještava da revidirani PS5 modeli uključuju novi zavrtanj za postolje za koji više nije potreban šrafciger. Sony je navodno zamijenio taj zavrtanj drškom oko vrha, tako da se može lako podesiti ručno.

PressStart takođe izvještava da su ovi ažurirani modeli PS5 za oko 300 grama lakši od originala, ali nije jasno šta je kompanija uklonila ili promijenila da bi težina bila manja. Novi PS5 se isporučuje sa brojem modela CFI-1102A, umjesto CFI-1000 koji se nalazi u originalu.   Čini se da je Australija jedna od prvih zemalja čije je tržište imalo priliku da vidi revidirane modele PS5, pošto su prošlog mjeseca primjećeni u japanskom priručniku. Čini se da se takođe isporučuju u nekim dijelovima SAD-a.

Iako je Sony uklonio potrebu za šrafcigerom za svoje postolje, i dalje će vam biti biti potreban za pristup opcionalnom M.2 SSD skladištu na konzoli.

Japanski gigant planira uvođenje prenosivog SSD memorisjkog skladišta sa nadolazećom nadogradnjom softvera. Ažuriranje, koje je trenutno dostupno za beta testere, takođe uključuje poboljšanja korisničkog interfejsa PS5 kontrolne table, 3D audio podršku za ugrađene TV zvučnike i bolji način za uočavanje razlike između PS4 i PS5 verzija igara.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije