Gadgets

Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa

Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa
Foto: Twitter | Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa

Još samo nekoliko dana je ostalo do zvaničnog predstavljanja Huawei P30 i P30 Pro telefona, a do sada je već "procurilo" gotovo sve o tim uređajima.

A da bi se upotpunila slika, Huaweijev singapurski ogranak je objavio najbolje funkcije dva telefona, kao i neke promotivne dodatke. Sada ostaje samo da Huawei i zvanično telefone plasira na tržište.

Kada su specifikacije u pitanju, telefoni će nuditi atraktivan dizajn sa gradijentima boja, premijum kamere sa mogućnostima kvalitetnog snimanja u uslovima slabog osvjetljenja i zanimljivu Dual-View funkciju.

Dual-View Video funkcija će biti omogućena preko OTA ažuriranja. Funkcija će omogućiti kreiranje podjeljenog ekrana za video, uz pomoć dvije kamere na poleđini, prikazujući široki i zumirani pregled scene.

Ostale specifikacije uključuju 40MP "SuperSpectrum Sensor", sposoban za snimanje u "super high ISO" modu i videa u uslovima sabijeg osvjetljenja. Huawei P30 Pro će imati i periskop kameru (10x hibridno zumiranje) sa OIS i ToF senzorom.

 

Kupovina Huawei P30 i P30 Pro na sam dan pojavljivanja na tržištu 6. aprila, kupcima će omogućiti da dobiju besplatan Huawei Watch GT i JBL Clip 2 zvučnik. Kupci u Evropi će takođe dobiti pametni sat, ali za sada nije sigurno da li će isto važiti i za zvučnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije