Gadgets

Novi Razr na preklop imaće savitljivi ekran

Novi Razr na preklop imaće savitljivi ekran
Foto: Screenshot | Novi Razr na preklop imaće savitljivi ekran

Ultratanak Motorola Razr V3, u nešto modernijoj verziji mogao bi ponovno da se pojavi na tržištu. Iako još nema službene potvrde iz Lenova, vlasnika Motorolinog brenda, neslužbene informacije kažu da bi se novi Razr u SAD-u mogao pojaviti već u februaru.

Nova verzija Razr-a razlikovaće se od originala u nekim elementima. Zahvaljujući napretku tehnologije, svima dobro poznati preklopni telefon trebalo bi da bude opremljen savitljivim ekranom.

Ako su navedene informacije tačne, novi Razr vjerovatno neće biti baš isto tanak kao original, a sam uređaj mogao bi da ima još neka iznenađenja.

Da podsjetimo, prvi Razr V3 preklopni telefon predstavljen je 2004. godine i odmah je postao statusni simbol, koji je prodat u više od 130 miliona komada.

Nije poznato da li će novi Razr (ako se pojavi na tržištu) biti jednako privlačan, ili će poput "oživjelih" brendova kao što je Nokija, služiti onim korisnicima koji nisu previše zahtjevni ili će samo probuditi nostalgiju.

U svakom slučaju, uz sve već ranije najavljene nove pametne telefone sa fleksibilnim ekranom, februar bi mogao da bude veoma zanimljiv mjesec.

Ovaj model imaće veoma visoku cijenu od 1.320 evra, prenosi WSJ.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije