Gadgets

Novi Samsung Galaxy A7 stiže sa kamerom sa tri objektiva

Novi Samsung Galaxy A7 stiže sa kamerom sa tri objektiva
Foto: N.N. | Novi Samsung Galaxy A7 stiže sa kamerom sa tri objektiva
N.N.

Galaxy A7 najnoviji je uređaj kompanije Samsung iz A serije, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom. Novi Galaxy A7 će biti dostupan u slobodnoj prodaji i kod operatera početkom oktobra po cijeni od oko 355 evra, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji.

"Samsung je posvećen da svim korisnicima uređaja iz Galaxy porodice donese suštinske inovacije, bez obzira na to ko su ili gde se u svetu nalaze", izjavio je DJ Koh, predsjednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. "Veoma nas raduje što možemo da vam predstavimo inovativne funkcionalnosti A serije kroz Galaxy A7, praktičan ali moćan uređaj koji je izrađen tako da vam svakodnevnicu učini i jednostavnom i izvanrednom".

Trostruka kamera uređaja Galaxy A7 ima odlične karakteristike:

Ultraširoki objektiv od 8MP, sa uglom od 120 stepeni. Iste širine vidnog polja kao i čovjekovo oko, Galaxy A7 snima svijet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova.

Uz objektiv od 24 MP i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus uređaja Galaxy A7 omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta.

Objektiv od 24 MP automatski propušta više svjetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svjetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svjetlu, tako i pri uslovima niske osvjetljenosti.

Uz pomoć Samsungove inteligentne funkcije za optimizaciju, Scene Optimizer, kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike. 

Prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, daje bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za uljepšavanje.

Uređaj ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6.0 inča. Galaxy A7 takođe podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka. Sa vrhunskim dizajnom stakla, bočnim senzorom za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatkim, neprekinutim zakrivljenim linijama, Galaxy A7 je i praktičan i udobno leži u ruci. Dostupan je u tri elegantne boje - plavoj, crnoj i zlatnoj kako bi se uklopio u svačiji lični stil.

Uređaj Galaxy A7 dolazi sa servisima Bixby, Samsung Pay i Samsung Health.

(Benchmark.rs)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije